lørdag 16. april 2011

Jobb...

bilde: Google.
Jeg søker for tiden på min egen jobb... Jeg har hatt den samme jobben de to siste årene, men er ansatt bare for ett år av gangen. Nå er tiden inne til å søke igjen, og jeg lurer på hvordan dette går. Arbeidsgiver ønsker flere søkere, og har utlyst stillingen for andre gang. Vi er fire på min arbeidsplass som ønsker oss de jobbene vi har hatt i flere år. Jeg er ikke alene, men hva hvis det kommer flere kvalifiserte søkere? Hva hvis...

Vel, jeg er jo ganske allsidig, trøster jeg meg med - men jeg lurer allikevel på hvor jeg skal jobbe neste år. Det er ikke lenge igjen før jeg får vite det nå, og så får jeg gå videre derfra. Kanskje jeg får mulighet til å utdanne meg videre fra høsten av - det er ikke godt å si. Men for å ha den muligheten er jeg også nødt til å ha arbeid.

Jeg har bosatt meg her jeg bor nå fordi jeg ønsker å være her. Jeg ønsker ikke å gå på arbeidsledighetstrygd, og jeg ønsker ikke å ligge noen til byrde, jeg ønsker å jobbe. Her. Jeg har fått både pepper og godord for jobben jeg gjør, som antagelig er ganske vanlig. Jeg får tilbakemelding fra sjefen om at jeg gjør en god jobb. Jeg skulle ønske det talte til min fordel at jeg ønsker å være her, og ikke kommer til å slutte etter et år slik andre som kommer utenfra kanskje vil? Vel, regler er regler - og jeg må forholde meg til dem slik de er.

Vel  jeg får bare smøre meg med tålmodighet (ikke noe jeg er god til) og vente og se. Jeg anbefaler alle unge damer å gjøre seg ferdig med sin egen utdannelse før de eventuelt sponser sin samboers, og før de får barn. Ellers kan det hende de får en stor jobb med å rydde bort alt skjegget i postkassa si.

Jeg er imidlertid sikker på en ting, og det er at jeg fortsetter å bo her. Har blitt hekta.

-fix.

4 kommentarer:

 1. Å søke på sin egen jobb er ganske vanlig. Særlig i kommunale og statlige institusjoner som har såkalt ansettelsesstopp - selv om noen faktisk må gjøre jobben...

  Jeg håper det går din vei!

  SvarSlett
 2. Hvordan har det gått med deg og jobben?

  Min mann har vært på intervju i dag - på sin egen jobb som han har hatt i et år...

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at jeg får jobb på en av skolene jeg har søkt på, selv om det ikke er den jobben jeg har i dag - veldig spennende, og en herlig følelse av at nå kan sommeren bare bryte løs!

  SvarSlett