onsdag 24. august 2016

Utrolig hva man får gjort om natten II

(Bilde: AKØ)
Det er ingen hemmelighet at jeg ikke sover noe godt om natten. Knapt om dagen heller. Så er spørsmålet hva gjør jeg med det?

Jeg rydder litt, og så gjør jeg håndarbeide. For tiden strikker jeg en del, og har tre-fire forskjellige prosjekter gående samtidig.

1. Jeg strikker en genser med flettemønster. Det har jeg nemlig aldri prøvd før - så det går nok helt sikkert bra!
2. Jeg strikker sokker til min nevø som har ønsket seg det til jul. Det er en smal sak - det har jeg faktisk gjort før.
3. Jeg har strikket ferdig et par tøfler som jeg har tovet. Nå jobber jeg med sålene, og skal få dem på før fredag. Det har jeg heller aldri gjort før, så jeg er sikker på at det ordner seg!
4. Jeg strikker et par tøfler til meg selv - siden det begynner å bli kaldere, og jeg ikke har noen fra før av. De skal også toves og settes såler på, så det blir i hvert fall ikke noe problem!


(Bilde: AKØ)
Ellers er det jo baking og konservering av frukt/bær/sopp etc. som er greit å gjør om natten, da - og når jeg lager skjørost, så må jo det stå en sånn 12 timer uansett. I alle fall er det greit å få satt på oppvaskmaskinen.

Som jeg har fortalt tidligere, går ikke ting så fort her i huset, men jeg har en aktivitetsplan som sier noe om egentrening, så dette er innafor.

Nå nærmer klokka seg den tiden hvor jeg får sove noen timer, så jeg ønsker alle en riktig god natt!

Ak.

2 kommentarer: